Mardi Gras 2018

Op 13 februari 2018 organiseert de Confrérie van het Ezelskruiske een event voor het goede doel, namelijk ‘Kinderfoor Kuurne. Het comité Kinderfoor Kuurne brengt 2 jaarlijks een groot kinderfeest op het markplein van Kuurne op de 3e zondag van september op de onpare jaren.  De kinderfoor met alles wat een kind maar kan dromen www.kinderfoor.be. En dit alles gratis. We willen deze fantastische organisatie dan ook steunen. Opnieuw feesten om te laten feesten dus!

10 jaar Confrérie van het Ezelskruiske was aanleiding om eens het concept te herdenken vorig jaar. Na het gesmaakte New Orleans thema gaan we deze keer voor rood en Valentijn.

Mardigras2016_0368De jaarlijkse aanstelling van nieuwe confraters op de dinsdag voor aswoendag  in het gemeentehuis of Sint-Pieterszaal en aansluitend buffet in de Kubox met het bijwonen van de drafrennen werd vervangen door een nieuw evenement  vanaf 17u.

In de pare jaren 2018 -2020 – enz… worden nieuwe confraters opgenomen en heeft een netwerkevent plaats op hippodroom. In de onpare jaren 2017-2019 -enz .., het jaar waar een nieuwe Koning Ezel wordt verkozen,  wordt enkel het event op de hippodroom  georganiseerd, worden nieuwe confraters verkozen en tijdens de ezelsfeesten  in oktober voorgesteld. Op dit  event worden naast alle confraters en sponsorpartners ook ander publiek uitgenodigd.

Mardi Gras 2018 is een netwerkevent op de hippodroom van Kuurne, met 12 drafrennen op de renbaan (waarvan 6 na 17u)

De formule met Walking Dinner vanaf 17 u .  Prijs per kaart 60 €

We starten om 17u en sluiten af om middernacht. U kunt dus direct na het werk bij ons terecht!

Salons Cortina zorgt met hun Avenue Madeleine voor een uitgebreid walking dinner.

En er zijn natuurlijk ook dranken als cava, witte en rode wijn, EZEL, pils & frisdranken. All-in. tot 23 u

Daarnaast kan je genieten van het  optreden violinvasion en later op de avond voor iedereen ” Guy et les Michelins”.

Ook inbegrepen speelkrediet om een gokje te wagen: een cocktail voor een prima netwerkavond!

Ook inbegrepen speelkrediet om een gokje te wagen: een cocktail voor een prima netwerkavond!

NIEUW IN 2018

Geen Walking Dinner maar OPEN BAR , vanaf 20 u ,  alle dranken tot 23u inbegrepen, fingerfoods en optreden van Guy et les Michelins

Kaarten 30 € per persson

Het bestuur van de hippodroom doet er 3€ speelkrediet bovenop. Wie weet win je wel jouw avondje uit terug door de juiste gok op de drafrennen?
U kan het bedrag storten op ons rekeningnummer van de Confrérie van het Ezelskruiske,
Marktplein 9, 8520 Kuurne. BE66 6528 3242 1043 met referentie Mardi Gras 2018  + naam + aantal kaarten.


KAARTEN  via deze pagina