Mardi Gras 2017

Op 28 februari 2017 organiseert de Confrérie van het Ezelskruiske een event voor het goede doel, namelijk ‘Kuurne laat leven’. ‘Kuurne laat leven’ ondersteunt minder bedeelde Kuurnenaren en zorgt er voor dat ook zij af en toe in feeststemming kunnen zijn. Feesten om te laten feesten dus!

10 jaar Confrérie van het Ezelskruiske was aanleiding om eens het concept te herdenken.

Mardigras2016_0368De jaarlijkse aanstelling van nieuwe confraters op de dinsdag voor aswoendag  in het gemeentehuis of Sint-Pieterszaal en aansluitend buffet in de Kubox met het bijwonen van de drafrennen wordt vervangen door een nieuw evenement  vanaf 17u.

In de pare jaren 2018 -2020 – enz… worden nieuwe confraters opgenomen en heeft een netwerkevent plaats op hippodroom. In de onpare jaren 2017-2019 -enz .., het jaar waar een nieuwe Koning Ezel wordt verkozen,  wordt enkel het event op de hippodroom  georganiseerd, worden nieuwe confraters verkozen en tijdens de ezelsfeesten  in oktober voorgesteld.

Op dit  event worden naast alle confraters en sponsorpartners ook ander publiek uitgenodigd naar dit nieuw concept.

Mardi Gras 2017 is een netwerkevent op de hippodroom van Kuurne, met 12 drafrennen op de renbaan (waarvan 6 na 17u)Mardigras2016_0751

Mardi Gras 2017 is een concept van studenten Eventmanagement @ Vives Kortrijk: frisse ideeën zorgen ongetwijfeld voor een leuke avond in New Orleans stijl.

Mixing van dranken (gin & tonic, zelfs bieren), jazzy muziek in een loungy sfeer en inbegrepen speelkrediet om een gokje te wagen: een cocktail voor een prima netwerkavond!mg-transparant

Honger zal je ook zeker niet lijden: Impe Catering zorgt voor een uitgebreid walking dinner. En er zijn natuurlijk ook de traditionele dranken als cava, witte en rode wijn, EZEL, pils & frisdranken. All-in.

We starten om 17u en sluiten af om middernacht. U kunt dus direct na het werk bij ons terecht!


KAARTENingangskaart


Geen kaarten meer beschikbaar 

Voor €50  krijg je héél wat in de plaats: walking dinner Impe Catering  B&Co gin tonic, Petrus Sours, open bar met B&Co cava & wijnen, EZEL, pils en frisdranken.

Het bestuur van de hippodroom doet er 3€ speelkrediet bovenop. Wie weet win je wel jouw avondje uit terug door de juiste gok op de drafrennen?
U kon het bedrag storten op ons rekeningnummer van de Confrérie van het Ezelskruiske,
Marktplein 9, 8520 Kuurne. BE66 6528 3242 1043 met referentie Mardi Gras 2017  + naam + aantal kaarten.

Met dank aan onze partners van die avond