Bestel kaarten Mardi Gras 2023

Kaartverkoop afgesloten !

Voor de 17e maal organiseert de Confrérie van het Ezelskruiske ‘Mardi Gras’ in Kuurne.

Dit netwerkevent op de hippodroom wordt gesmaakt. Jammer genoeg vinden de paardenrennen niet op hetzelfde ogenblik plaats.

Mardi Gras gaat dit jaar op eenzelfde weg doorop dinsdag 21 februari 2023. Vijf studenten Eventmanagement aan Hogeschool VIVES bedachten het 900 jaar Kuurne thema ‘Dis900 By Mardi Gras’.

Naast alle confraters, genodigden en sponsorpartners wordt ook een breder publiek uitgenodigd om mee te genieten van “Mardi Gras 2023” op de hippodroom van Kuurne.

U hoeft geen volledige dag verlof te nemen want we nodigen u vanaf 17 u. dan ook samen met uw partner uit naar dit event van Mardi Gras in de Kubox aan de Kattestraat 188 te Kuurne, startend met een walking dinner en afsluitend om middernacht.

De Confrérie van het Ezelskruiske organiseert dit netwerkevent ten voordele van de voedselbank West-Vlaanderen, die zich als doel stelt de strijd aan te binden zowel tegen honger als tegen de voedselverspilling.

Mardi Gras 2023 wordt een leuke avond met het muzikale optreden van The BumbleBeez .   

Een optreden dat je ongetwijfeld nog lang zal herinneren in Disco Stijl.

Honger zal je ook niet lijden met het exclusieve buffet van Fruy Catering.

In de open bar met de traditionele dranken als cava, ezelswijnen, EZEL, pils & frisdranken zijn er ook smaakvolle alcoholvrije alternatieven, kortom een All-in formule.

U merkt het, een uitnodigende cocktail voor een prima netwerkavond!