Kandidaten Koning Ezel 2015-2017

Eddy Hostens,
EZ_Persconf2015_060

‘Snellen Eddy’ voor de leden van het Gemeentelijk Feestcomité. Wordt het een première waarbij de Vlaskoning ook Koning Ezel wordt? Dit maakten we in Kuurne nog nooit eerder mee!


Geert Lietaert

EZ_Persconf2015_047

Geert is de enige met ervaring in het gezelschap. Koning Ezel-verkiezingservaring bedoelen we natuurlijk. Geert heeft zelfs podiumervaring tijdens de hooiopperproef… Wordt hij Koning Geert III? (nvdr Geert Vanhaverbeke en Geert Blomme waren Geert I en II) Geert is de kandidaat van het Sint-Pietersfestival.


Mikael Roosens

EZ_Persconf2015_117-002

Mikael is misschien de handigste in het gezelschap: samen met vader Guy baat hij immers ‘Handyguy’ uit. Als het op klussen aankomt misschien wel een handige verrijking voor de Orde gedurende twee jaar … Al mogen we Geert daarin ook niet vergeten als concullega van Mikael!


Roel Labat

NieuweEzel_092

Met Roel Labat heeft de brandweer opnieuw een kandidaat. Misschien heeft Fluvia-opperhoofd en Member Frank Maertens hier iets mee te maken? Voor alle duidelijkheid: Frank maakt geen deel uit van het organiserend comité en heeft dus ook geen inzage in de proeven. Herhaalt Roel de prestatie van Koning Wim (Lutin) in 1991?


Sil Vandenbogaerde

EZ_Persconf2015_059

Sil is de jongste in het gezelschap. Kan hij zijn kwaliteiten als kinderverzorger benutten tijdens de proeven? Met Chiro heeft hij alvast een grote schare supporters!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.