De Warmste EZEL-kaarting

Ten voordele van Autentico

Onderwijs NicaraguaTechniek

Met de opbrengst van deze EZEL-kaarting willen we graag onze member Philip Vertriest en echtgenote Micha Breemeersch extra steunen bij hun formidabel levenswerk in Nicaragua.

Waarom dit goed doel?

Member Philip Vertriest van de Orde van de Ezel uit Kuurne is de sterke man in dit verhaal. Samen met zijn echtgenote Micha Breemeersch brengt hij onderwijs bij de lokale jongeren én zorgen ze samen voor een opleiding techniek om de bevolking technisch te kunnen bijstaan in de alledaagse problematiek.

Autentico

Vzw Autentico ondersteunt kinderen en jongeren in Tamarindo, Nicaragua. In deze arme gemeenschap leven de mensen van zoutwinning en is er amper toegang tot onderwijs. We bouwden er een leercentrum en richtten er een technisch bedrijf op waar we onze opgeleide jongeren tewerkstellen. We zijn hard op zoek naar fondsen om de schoolloopbaan van onze kinderen te financieren, een eigen leerkracht aan te werven en tussen te komen bij dringende medische kosten. Ook zouden we graag opnieuw een jaarlijkse uitstap met onze kinderen organiseren en onze grootste talenten de kans geven toe te treden tot de universiteit.