Nog 1 maand en het is zover – Kuurne Balkt

Op zaterdag 14 augustus 2021 kan je weer volop meezingen met het gelegenheidskoor met gekende meezingers. In 2019 kon zelfs de regen ons niet tegenhouden om ambiance onder de mensen te brengen. Als de kelen droog worden door het zingen, voorziet de Orde van de Ezel van het nodige vocht onder de vorm van onze gekende Ezel of ezelswijnen. Natuurlijk is er ook frisdrank voorzien. Hongerige magen kunnen gestild worden met snacks.

De “place to be” is aan het grasplein naast de Sint-Pieterskerk. Het zangpodium staat opgesteld onder de klokkentoren zodat iedereen op een groot scherm de teksten kan meevolgen en zo dus kan meezingen.

Een gelegenheidskoor en enkele gastzangers zullen je begeleiden om in de juiste toon te zingen. Indien dit niet lukt, zal niemand je dit kwalijk nemen want een Ezel zingt immers niet een ezel balkt. Je bent dus welkom met familie en vrienden op “Kuurne Balkt.

2021-08-15T19:30:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Kuurne Balkt

Dank alvast aan de gemeente Kuurne en onze andere partners om dit gratis feest mogelijk te maken!

#Kuurnezomert #Kuurnebalkt

Vanaf 19u30 starten we te zingen. Oefen alvast je stem … tot binnen een maand aan de Parkwijk in Kuurne of beter gekend onder de klokkentoren van de Sint-Pieterskerk .

Bevestig je aanwezigheid op ons facebookevenement https://fb.me/e/NuoW4AIU zodat je vrienden zien dat jij gaat, je kan ze natuurlijk ook nu al uitnodigen.

Wist je trouwens dat ons ezelbier ondertussen al een eigen webstek heeft ezelbier.be met info rond ons bier.Volg ons op de sociale media

https://www.instagram.com/ezelbier/

op instagram ezelbier

Facebook https://www.facebook.com/OrdevdEzel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.