Persbericht Mardi Gras 2019

PERSBERICHT                                                                          Woensdag 20 februari 2019

Netwerkevent Mardi Gras in Kuurne gaat voor 500 gasten

Jaarlijks organiseert de Confrérie van het Ezelskruiske, onderdeel van de Kuurnse Orde van de Ezel, het evenement Mardi Gras. Op dinsdag 5 maart 2019 vindt de 14e editie plaats in de vertrouwde Kubox van Kuurne. Dit jaar verwelkomen de organisatoren hun gasten volledig in Great Gatsby-style. Het netwerkevent valt samen met de drafrennen op de Hippodroom die al vanaf 12u30 uur starten. Vanaf 17u kunnen de gasten dan komen genieten op Mardi Gras.

Evenement ten voordele van De Branding


Elk jaar gaat de winst van dit evenement naar een goed doel. Dit jaar koos de Confrérie voor De Branding. Dit dienstverleningscentrum ondersteunt mensen met een beperking. Dankzij hen krijgen deze mensen onderdak, beleving en groei- en werkgelegenheid. Met het ingezamelde bedrag wil De Branding een nieuwe oven kopen om keramische kunstwerkjes in te verwerken.header

Great Gatsby op Mardi Gras
Het thema is gebaseerd op de film ‘The Great Gatsby’ geregisseerd door Baz Luhrmann. Het verhaal gaat over de jonge Nick Carraway die in contact komt met de miljonair Jay Gatsby. Vanaf dan draait alles rond extravagante en  luxueuze feestjes. En dit wil Mardi Gras dit jaar ook bereiken, een groot VIP-feest samen met 500 gasten. Kaarten zijn te verkrijgen via https://ezelsorde.wordpress.com/.

Organisatie VIVES-studenten
Voor de tweede maal werken de organisatoren samen met VIVES-studenten Eventmanagement uit Kortrijk. Door samen te zitten me jonge geesten en mensen buiten het event komen een heleboel nieuwe ideeën aan bod.
De creatievelingen zorgen voor een uitgerust concept met aandacht voor details in de decoratie, het meubilair, de inkleding, …

MG19_pers-100-2.jpg

Koning Ezelwandeling
Mardi Gras is niet het enige wat de Orde van de Ezel jaarlijks organiseert. De Koning Ezelswandeling werd vorig jaar al voor de derde keer georganiseerd. Daarin wandelen de deelnemers een uitgestippeld parcours door Kuurne en ontdekken zo de minder bekende plekjes. Er zijn doorheen het parcours verschillende tussenstops voorzien waar de deelnemers even kunnen uitrusten en genieten van een drankje en hapje. Achteraf delen de deelnemers hun wandelervaring met vrienden bij een frisse EZEL.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.